Euro Cleaningservice is de aanbieder van hoogwaardig schoonmaakwerk. Onze prestaties zijn het gevolg van een duidelijke en open mentaliteit. Wij noemen dat:

‘’Onderscheidend schoonmaken, een gedegen zakelijke dienstverlening’’

Er is een groot aanbod van personen die schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

De mate van tevredenheid over het geleverde werk is echter vaak zeer verschillend. Omdat kwaliteit op dit terrein niet altijd meetbaar is, trekken veel bedrijven en instellingen maar één conclusie: Onderscheidend schoonmaken is een gedegen zakelijke dienstverlening.

De medewerk(st)ers van Euro Cleaningservice richten zich daar speciaal op. Zij zorgen voor een werkomgeving die bijdraagt aan betere prestaties, minder verzuim en meer werkplezier voor u en uw personeel. De top van elke onderneming zorgt voor een gezonde en juiste werkomgeving.

Het schoonhouden van kantoren, winkels of andere gebouwen met een ”kantooromgeving” verdelen wij in dagelijkse- en periodieke schoonmaakwerkzaamheden

Wij verzorgen het dagelijks schoonmaakwerk niet alleen voor kantoor, maar ook voor VvE’s, bedrijfsruimtes, traphuizen, garages en instellingen. Voor dagelijks schoonmaakwerk stellen wij altijd, naar wens van de klant, een schoonmaakprogramma op.